TimeCenter

Konstgjorda naglar

Sök efter populära nagelsalonger i Göteborg Boka tid på en nagelsalong på 60 sekunder!
Göteborg

Konstgjorda naglar

Att bygga konstgjorda naglar är en ihållande trend. Vissa vill ha långa, iögonfallande naglar medan andra bara vill förstärka den egna nageln lite för att den är svag, mjuk och lätt bryts eller flisas.

Här på TimeCenter ser du lätt vilka nagelterapeuter som erbjuder nagelbyggning här i Göteborg.

Akrylnaglar

Den mest tåliga varianten av konstgjorda naglar är akrylnaglar som byggs med pulveriserat porslin och en akrylmix. Blandningen torkar av sig själv i luften när den kommer i kontakt med den naturliga nageln. Härdningsprocessen tar upp mot en 24 timmar, men redan efter några minuter är materialet tillräckligt hårt för att filas, putsas och målas. Vanligtvis vill man måla akrylnaglar eftersom man lätt ser att de är konstgjorda annars. Processen lyktar ganska fränt och starkt, men det finns inget annat material för konstgjorda naglar som är så slitstarkt som akryl.

Gele

Gelenaglar luktar mindre och ser naturlig ut på handen, även omålad. Gelen som används för att bygga naglarna härdas i UV-ljus och bland kan man uppleva en något brännande känsla medan nageln härdas. Gelenaglar är idag vanligare än akrylnaglar och även om de inte är fullt så starka som akryl så är de väldigt slitstarka.

Kombinera

Det går att kombinera de olika materialen och då byggs först en akrylnagel som sedan försluts med ett lager gele.

TA en titt här på TimeCenter och hitta din nagelspecialist baserat på vilken typ av nagel du vill bygga.

Boka tid för dina naglar i Göteborg!


 Om TimeCenter  
© 2018 TimeCenter